Ik heb bericht gekregen dat het pakketpost wordt, maar ik ben van mening dat het gewoon in een envelop past, wilt u het toch als brievenbuspost versturen?

Dat wil ik wel doen, maar het verzenden is dan geheel op uw eigen risico.
Ik ben in dit geval niet verantwoordelijk voor het zoekraken, beschadigen of niet bezorgen door PostNL. Als de envelop te dik is, dan neemt de postbode het weer mee als u niet thuis bent en u krijgt hiervan geen briefje! Soms wordt het ook omgefrankeerd naar pakketpost en dan krijgt u een boete. (Welke natuurlijk niet op ons te verhalen is dan 😉 ) In het verleden is er op deze manier eens een pakket bij ons zoek geraakt. Als u dit risico volledig wilt nemen, dan verstuur ik het voor u in een envelop. Ik wacht met de verzending totdat ik schriftelijk uw antwoord hierop heb ontvangen.

Heeft u ook een vraag voor ons? Wij helpen u graag via: info@picobellobeads.nl
www.picobellobeads.nl

Met creatieve groet,

Esther de jonge