DutchEnglishFrenchGermanSpanish

minimaal bestelbedrag

Ons minimaal bestelbedrag is €. 7,50.

Waarom zul jij je afvragen?

 

Helaas weten niet zoveel mensen hoeveel kosten er eigenlijk komen kijken bij het plaatsen van een bestelling. Graag wil ik jou als klant blij en tevreden houden, want het is mijn prioriteit om jou niet teveel laten betalen. Ook wil ik graag de artikelen voordelig kunnen blijven aanbieden. Daarom hieronder een opsomming en uitleg over de kosten van een 1 bestelling. Dit om alles zo eerlijk en transparant mogelijk te houden. We verkopen voor hele kleine bedragen. We kunnen onze kosten hierin niet verrekenen, zoals andere bedrijven dit wel kunnen op grotere bedragen.  Ik kan ook alle prijzen gaan verhogen maar dan ben jij als klant uiteindelijk ongemerkt veel duurder uit. Dat vinden wij niet eerlijk. Verzenden kost ons altijd geld, we verdienen dus nooit op de verzendkosten. We hebben te weinig verzendingen om hele grote prijsafspraken te kunnen maken met vervoerders zoals Post.NL, dit kunnen alleen hele grote bedrijven doen. Dit zijn bijvoorbeeld enkele kosten die we maken:

Een klein brievenbusdoosje kost € 0,85
Een klein bubbel envelopje kost € 0,35
Een ideal betaling kost € 0,25
BTW af te dragen over de verzendkosten van bijvoorbeeld €. 3,95 is 21% is €. 0,69
Print, inkt, sticker & papierkosten € 0,25
Gripzakjes kosten gemiddeld € 0,15 per bestelling

Verder moet ik ook nog inkomstenbelasting over de verzendkosten betalen, dit omdat de belastingdienst de verzendkosten ook als inkomsten ziet.

Het moet voor mij ook rendabel en vooral leuk blijven want vind het nog steeds super leuk en heb er plezier in om de bestellingen voor mijn klanten te blijven inpakken maar helaas worden de kosten gewoon te hoog voor een bestelling en heb daarom de verzendkosten en het minimum bestelbedrag moeten aanpassen. Ik hoop op jullie begrip!

De verzendkosten zijn € 3,95 voor Nederland als het door de brievenbus past, dit is standaard verzending. Pakketpost kost €. 6,95.
We verzenden gratis binnen Nederland vanaf 50 euro en vanaf 70 euro verzenden we gratis naar België en Duitsland.