Ik zie dat mijn brievenbuspakje bij me is bezorgd maar ik heb niets ontvangen!

Jammergenoeg gebeurt dit regelmatig. My Parcel zegt hier het volgende over:

Brievenbuspakjes worden gescand voor aanname bij het postkantoor, daarna worden deze nog gescand bij het sorteercentrum waarna de pakjes worden gesorteerd voor de koeriersdienst of de lokale postbode. Brievenbuspakjes gaan met de lokale postbode mee welke bijna altijd scan apparatuur tot zijn beschikking heeft. (dit is niet vanzelfsprekend gezien een brievenbuspakje valt onder briefpost en de lokale postbodes nog niet zo lang geleden nooit een scanner tot hun beschikking hadden).

Wanneer een postbode geen scanner tot zijn beschikking heeft zie je wel een ’afleverscan’ in de track&trace. Dit is een automatische scan die 24uur na de scan in het sorteercentrum naar voren komt. Overigens worden 99% van alle brievenbuspakjes geleverd bij de klant of bij de buren.

Wanneer de postbode wel een scanner tot zijn beschikking heeft zult u in dit geval afwijkende tijden zien in de aflevering van deze zendingen. Uw pakket is voor 18:00 uur uit gescand, dit betekent dus wel dat uw zending handmatig is uit gescand. Indien het pakket dus nog niet is geleverd/retour gekomen of is vertraagd kunnen we helaas niets anders doen dan het nog even af te wachten. Uw klant kan wel navraag doen bij de buren of het mogelijk daar in de brievenbus bezorgd is.

Laat ons even weten wanneer het er binnen 10 dagen nog niet is. Ik stuur u dan een verklaring van niet ontvangst. Deze kunt u invullen met de hand en ondertekenen en naar me toe mailen of appen. My Parcel kan net iets meer dan Postnl. Met deze verklaring kunnen we een onderzoek opstarten (ook bij brievenbus pakjes), navraag doen bij de bezorger en eventueel aangifte doen van diefstal. Als we deze van u retour hebben dan sturen we u een nieuwe zending, voor wat betreft de artikelen die we nog op voorraad hebben.

Heeft u ook een vraag voor ons? Wij helpen u graag via: info@picobellobeads.nl
www.picobellobeads.nl

Met creatieve groet,

Esther de jonge