Kan ik ook iets ruilen of retourneren?

Als u een bestelling heeft geplaatst met Klarna en (een deel van) de bestelling wilt retourneren, denk dan aan het volgende:

1. Laat de webwinkel weten dat u (een deel van) de bestelling gaat retourneren en volg de retourinstructies van de webwinkel bij het retourneren. Zorg ervoor dat u de retour verzendt met een zendingsnummer en dat u dit nummer goed bewaart totdat de retourzending is verwerkt.

2. Log hier in en klik op de factuur waarvan u product(en) gaat retourneren. Kies ‘Retourzending melden’ en bevestig door te klikken op ‘Ik heb producten teruggestuurd’.

3. Zodra de webwinkel de retourzending heeft ontvangen, zal de factuur worden bijgewerkt en zult u een bevestiging ontvangen via e-mail. U kunt ook hier inloggen voor de bijgewerkte gegevens van de factuur en om te kijken of er nog een bedrag is overgebleven om te betalen.

Retournering & ruilingen van een artikel dient altijd plaats te vinden in overleg met Picobello Beads. Neem daarom altijd vooraf contact met ons via info@picobellobeads.nl op indien u een artikel wilt retourneren. Vermeld hierbij altijd een ordernummer. Hierbij geldt dat retournering alleen mogelijk is wanneer u dit binnen 14 dagen aangeeft. U heeft hierna nog 14 dagen om het product retour te sturen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van uw bestelling.

Vult u bij een ruiling altijd dit formulier in en stuur dit samen met een kopie van uw factuur of orderbevestiging en de retourzending naar:

Picobello Beads
T.a.v. Esther de Jonge
Parklaan 2a
9679HH Scheemda

Verzending aan Picobello Beads

Een retourzending is voor rekening en risico van u als koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van een retourzending.

Uw retourzending dient verpakt te zijn in de originele verpakking en voorzien te zijn van een retour formulier en (een kopie van) de factuur of orderbevestiging. Op deze factuur/orderbevestiging dient u duidelijk te vermelden welk artikel u retour stuurt.

Onvolledige retourzendingen kunnen helaas niet in behandeling worden genomen.

Hier kunt u het retour formulier downloaden

Heeft u ook een vraag voor ons? Wij helpen u graag via: info@picobellobeads.nl
www.picobellobeads.nl

Met creatieve groet,

Esther de jonge