k heb een zakje met 100 organza zakjes (of bosje met 100 prijslabeltjes) besteld. Nu ik ze allen na tel, blijken het maar 98 stuks te zijn!

De aantallen van de organzazakjes (of prijslabeltjes) zijn bij benadering 50 of 100 stuks. Kleinere aantallen (of de bruine labels) worden handmatig geteld. Er kan een fabrieksafwijking inzitten van maximaal 5% meer of minder. De zakjes of bosjes met labeltjes worden door mij niet nageteld. Houdt u hierbij rekening mee wanneer u er precies 100 of 50 stuks nodig bent! Hier is de prijs dan ook naar! Deze tekst staat ook vermeld bij de desbetreffende producten en kunt u lezen alvorens u tot bestellen overgaat. De luxe (duurdere) zakjes zijn per 10 stuks verpakt en kent dit probleem niet, evenals de bruine kartonnen labels, welke dus wel handmatig worden geteld.

Ik heb 10 kralen besteld en maar 9 ontvangen, wat nu?

PicobelloBeads pakt liever te veel dan te weinig voor u in. Maar mocht dit toch gebeuren, meldt u dit dan meteen na ontvangt per email aanPicobello Beads. Vergeet niet om hierbij het ordernummer te vermelden. Het artikel wordt dan indien gewenst meteen nagezonden of, als het kan, meegezonden met een volgende bestelling. U dient dit dan wel even aan te geven in de opmerkingen tijdens de bestelling.

Mochten wij bij het uittellen van andere artikelen een telfoutje hebben gemaakt dan lossen wij dit uiteraad ook voor u op!

Heeft u ook een vraag voor ons? Wij helpen u graag via: info@picobellobeads.nl
www.picobellobeads.nl

Met creatieve groet,

Esther de jonge