Hoe kan ik betalen?

U kunt bij ons veilig betalen via Ideal, Tikkie, Afterpay, Klarna, Creditcard, Paypal,
vooraf overmaken, KBC/CBC, Belfius, Bankcontact en Sofortbanking.

Vooraf overmaken: Gratis
Tikkie: Gratis (Kies voor vooraf overmaken en zet in de opmerkingen tikkie. Vermeldt hierbij uw what’s app telefoonnummer. Ik stuur u dan een tikkie vanaf mijn privé nummer, op dit nummer ben ik zakelijk niet bereikbaar.
Ideal: Gratis
Creditcard: Gratis
Bancontact: €. 0,39
Klarna: €. 1,50 (Niet beschikbaar voor Belgie)
Afterpay: €. 1,50 (Niet beschikbaar voor Belgie)
KBC/CBC: €. 0,25 +0,9%
Belfius: €. 0,25 +0,9%
Sofort Banking: €. 0,25 +0,9%
Paypal: €. 0,35 + 3,4% kosten over het totaalbedrag

 U kunt ervoor kiezen uw betaling af te halen aan de Stationsstraat 11a in Scheemda en hier contant en gepast betalen.

Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna . Algemene informatie over Klarna vindt u hier . Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statement verwerkt.

Voor vragen kunt u bellen met de klantenservice van Klarna:
https://www.klarna.com/nl/klantenservice/
Vragen over de betaling van uw bestelling? Neem contact met Klarna op!

Telefoon: 020 – 80 82 852

Openingstijden
Maandag – vrijdag 8.00 – 20.00 uur
Zaterdag 9.00 – 13.00 uur
Zondag Gesloten
Feestdagen Gesloten

AFTERPAY:
Indien u gekozen heeft om uw bestelling achteraf te betalen via Afterpay, dan zult u binnen enkele dagen per mail een betaaloverzicht van Afterpay ontvangen van waaruit u uw bestelling kunt betalen. Afterpay verwerkt je gegevens om de betaling van je bestelling af te ronden.
Meer informatie hierover vind je in onze betaal voorwaarden en privacy statement op https://www.afterpay.nl/nl/consumenten

Gegevens voor betalingen via het AfterPay-systeem:

IBAN: NL24ABNA0598152180 Rekeninghouder: AfterPay te Heerenveen

Voor alle betalingen via het AfterPay-systeem gelden de algemene betalings-voorwaarden van Arvato Finance B.V., handelende onder de naam AfterPay, Postbus 434, 8440 AK Heerenveen, KvK-nummer 08203350, BTW-nummer NL8210.92.698.B01.

De Eenmanszaak ’t Kralenstulpje, Stationsstraat 11a, 9679 EA Scheemda, KvK-nummer 01178528, BTW-nummer 1936.04.425.B01, houder van de webshop www.kralenstulpje., heeft haar vordering op u overgedragen aan AfterPay. Dit betekent dat u alleen nog kunt betalen op het hierboven genoemde rekeningnummer van AfterPay.

LET OP: – als je niet betaalt op het hierboven genoemde rekeningnummer, kan AfterPay je verplichten om nog eens te betalen;

– als u niet binnen de gestelde termijn betaalt, kan er bovenop de vordering minimaal € 40,00 aan buitengerechtelijke incassokosten aan je in rekening gebracht worden.
Voor vragen kunt u contact opnemen met de Klantenservice via klantenservice@afterpay.nl of +31 (0)20 7 230 270

Betalen bij afhalen: Bestellingen kunnen worden afgehaald aan de Stationsstraat 11a, 9679 EA te Scheemda, op werkdagen van van 9 :00 uur t/m 16.30 uur . Mocht dit niet lukken, dan kunt u beter kiezen voor verzenden.

ABN-AMRO:

Iban: NL82ABNA0497378515
BIC: ABNANL2A
T.n.v. E.M. de Jonge, Scheemda

Onder rembours is helaas niet mogelijk. Helaas worden pakketjes wel eens geweigerd en dan heeft ’t Kralenstulpje wel de kosten gemaakt.

Af en toe krijgt ’t Kralenstulpje de vraag of het te betalen bedrag ook opgestuurd mag worden per post. We willen dat vanaf nu wel accepteren, maar het opsturen van geld is volledig voor eigen risico. We adviseren dan ook om dit aangetekend te doen. U kunt gewoon de bestelling plaatsen zoals gebruikelijk en dan kiezen voor de optie: Vooraf overmaken. In de opmerkingen vermeldt u dan dat u het geld per post gaat versturen.

Dit kunt u dan versturen naar:

Picobello Beads
T.a.v. Esther de Jonge
Parklaan 2a
9679 HH Scheemda.

Zodra het geld door ons is ontvangen ontvangt u een berichtje dat uw pakket wordt verzonden.

Heeft u ook een vraag voor ons? Wij helpen u graag via: info@picobellobeads.nl
www.picobellobeads.nl

Met creatieve groet,

Esther de jonge